I henhold til foreningens vedtægter skal ordinær generalforsamling afholdes årligt inden fire måneder efter regnskabsårets afslutning dvs. inden udgangen af april måned.

På grund af Corona-pandemien og myndighedernes mange begrænsninger – bl.a. på antallet af forsamlede personer ved den slags begivenheder – er det ikke muligt at overholde dette i år.

Vi kan heller ikke nå at holde generalforsamlingen inden sommerferien, da alle foreninger står med det samme problem: At de må udskyde den slags møder. Derfor er der enormt pres på de mulige lokaler (og også på vores administrator, som skal være dirigent) inden sommerferien. Og da vi naturligvis ikke holder generalforsamling i selve sommerferieperioden, må det blive efter.

Derfor bliver det – som der står i overskriften – torsdag den 9. september.

Indkaldelse med dagsorden, mødested osv. vil blive udsendt på sædvanlig vis og i henhold til tidsfristerne i vedtægterne.

 

Kære foreningsmedlemmer.

 

Ønsker du at sælge din p-plads i vores parkeringskælder … så er jeg meget interesseret i at købe den.

 

Med venlig hilsen

 

Martin Illum Lotz

Tom Kristensens Vej 24, 6. th., 2300 S

 

Tlf.: 51 90 32 32 – mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

I dag ved 17- tiden var en person ude for en ubehagelig oplevelse ved rampen ned til vores p-kælder: Han blev omringet af 6-7 unge fyre, som vist ikke bor lige her.

En anden beboer kommer til stede og spørger, om alt er OK? Næ, ikke helt, for ham på rampen kan fortælle, at hans to børn er blevet ”jaget” af de unge fyre. De unge siger dog, at de da ikke gør noget.

Men det virker ikke troværdigt. De opfører sig noget provokerende, og har ifølge det oplyste drejet vores ene overvågningskamera samt sat noget klisterbånd på linsen.

Så vær forsigtige og opmærksomme. Og vær især opmærksomme på, om uvedkommende, unge personer forsøger at snige sig med ind i p-kælderen, når I kører ind eller ud.

 

I februar flyttede Vytautas (Vitas) Dumse og hans hustru ind i Universitetshaven Øst.

De vil meget gerne købe p-plads i vores kælder, så hvis du har tanker om at sælge, så ring til Vitas på tlf. 52811997 – eller skriv ham en mail på denne adresse: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

In English, please!

 

 

 

Som de fleste af jer véd, har vi i årevis haft et simpelt booking-system (papir og blyant) i P-kælderen. Systemets funktion har været at give mulighed for, at man kunne ”udbyde” sin p-plads, hvis den var ledig i en periode, og så kunne andre låne den til gæster mv. Vi har jo ingen offentlige, fælles p-pladser her i området, som gæster eller andre udefrakommende kan låne – hvilket ofte er er et problem. 

Systemet har været primitivt, men brugbart. Og i høj grad ”bedre end ingenting”, som man siger. 

I foreningen har vi i længere tid arbejdet med at finde en brugbar, elektronisk løsning. Det optimale ville nok være en app, men det er meget dyrt at udvikle. I stedet er der nu udviklet en hjemmeside, hvor man kan udbyde – og låne – pladser i P-kælderen. 

Systemet bliver naturligvis kun til gavn, hvis flest muligt anvender det! Jo flittigere vi alle er til at slå vores p-plads op som ”ledig” (når den er ledig), jo større gavn og glæde vil vi alle få af systemet. 

Tænk, når det bliver sådan, at du stort set altid kan finde en p-plads til din tante, når hun kommer på besøg ? 

Bestyrelsen har i dag (19. december) udsendt mail med udførlig information om systemet til alle de andelshavere og lejere af p-pladser, som vi har mailadresse på. Det betyder, at hvis du ikke har fået en mail om booking-systemet, så har vi enten ikke din mailadresse – eller vi har en forkert eller forældet mailadresse. 

Har du altså ikke fået den nævnte mail, så skriv til bestyrelsen, så vi kan få opdateret dine oplysninger. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og oplys følgende:

 

·        Navn

 

·        Adresse

 

·        Mailadresse

 

·        P-plads nr.

 

·        Andelshaver eller lejer?

 

Når vi har disse oplysninger, vil vi sende dig den nævnte information om booking-systemet.

 

 

Venlig hilsen og god jul fra

Bestyrelsen

 

Anskaffelse og afståelse af andel

Salg af parkeringsandel skal ske til en person, der bor på Tom Kristensens Vej i enten AB Universitetshaven, Universitetshaven Øst eller Universitetshaven Vest.

Købsaftale udarbejdes og underskrives af sælger og køber.
Inkluder information om købers adresse, købesum samt overtagelsesdato og udlevering af nøgler og adgangsbrik til port.

Læs mere....