Marcell Lindenborg bor Tom Kristensens Vej 30 og ønsker at købe en p-andel med tilhørende p-plads i kælderen.

 

Hvis nogen er interesserede i at sælge, så skriv til Marcell på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Til almindelig orientering gør vi opmærksom på, at i forbindelse med køb/salg af en p-andel med tilhørende p-plads i kælderen, skal der betales et gebyr på 1.500 kr. til vores administrator, DEAS.

Gebyret betales af køber for det arbejde, som DEAS gør i forbindelse med handelen, bl.a. kontrol af salgsaftalen, registrering i medlemsregister mv.

 

Mads Røddik Christensen er flyttet ind i Universitetshaven Øst og vil gerne købe en p-plads-andel.

Hvis du er interesseret i at sælge, så kontakt Mads på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på tlf. 61309734

 

 

Kære foreningsmedlemmer.

 

Ønsker du at sælge din p-plads i vores parkeringskælder … så er jeg meget interesseret i at købe den.

 

Med venlig hilsen

 

Martin Illum Lotz

Tom Kristensens Vej 24, 6. th., 2300 S

 

Tlf.: 51 90 32 32 – mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

I dag ved 17- tiden var en person ude for en ubehagelig oplevelse ved rampen ned til vores p-kælder: Han blev omringet af 6-7 unge fyre, som vist ikke bor lige her.

En anden beboer kommer til stede og spørger, om alt er OK? Næ, ikke helt, for ham på rampen kan fortælle, at hans to børn er blevet ”jaget” af de unge fyre. De unge siger dog, at de da ikke gør noget.

Men det virker ikke troværdigt. De opfører sig noget provokerende, og har ifølge det oplyste drejet vores ene overvågningskamera samt sat noget klisterbånd på linsen.

Så vær forsigtige og opmærksomme. Og vær især opmærksomme på, om uvedkommende, unge personer forsøger at snige sig med ind i p-kælderen, når I kører ind eller ud.

Anskaffelse og afståelse af andel

Salg af parkeringsandel skal ske til en person, der bor på Tom Kristensens Vej i enten AB Universitetshaven, Universitetshaven Øst eller Universitetshaven Vest.

Købsaftale udarbejdes og underskrives af sælger og køber.
Inkluder information om købers adresse, købesum samt overtagelsesdato og udlevering af nøgler og adgangsbrik til port.

Læs mere....